Schimbări în legea salarizării cu impact și asupra polițiștilor de penitenciare
sindicat

Schimbări în legea salarizării cu impact și asupra polițiștilor de penitenciare

Legea cadru a salarizării 153/2017 este modificată în parlament în sensul acordării unui spor de până la 25% pentru personalul din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională care are acces la informații clasificate din clasa secret de stat.

Modificare lege salarizare - plata spor secret de stat
Modificare lege salarizare – plata spor secret de stat

În context

https://www.fsanp.com//2020/05/25/anp-dispozitii-privind-organizarea-activitatii-de-salarizare-in-sistemul-penitenciar/

https://www.fsanp.com//2020/07/13/ministerul-justitiei-despre-motivarea-salariala-a-politistilor-de-penitenciare/

https://www.fsanp.com//2020/07/01/anp-despre-anonimizarea-veniturilor-politistilor-de-penitenciare/

26 thoughts on “Schimbări în legea salarizării cu impact și asupra polițiștilor de penitenciare

  1. Decizia 51 a ICCJ , cand beneficiem de ea,daca ajungem in 2021……e clar.
    Daca un membru al grupului de lucru are COVID,nu se poate inlocui pt deblocarea situatiei,nu asa e normal?

    1. Cu decizia 51, o sa ne manance sfintii, in ritmul asta am mai pierdut 1 an. Ne putem lua adio.

    1. S-a miscat COVID-ul. Nu se poate lucra in grupul de lucru in perioada asta dupa ce initial unul dintre membri a fost contact.

        1. Ion tu faci parte din lumea celor care le stie pe toate dar de fapt nu stii nimic…. Secret de stat este reprezentat de Strict secret de importanta deosebita (Dir Gen etc.) Strict Secret (directori, sefi servicii Sipa etc) si Secret (sefi compartimente, ST, sefi sectie etc.) deci se vor primii sume din acest spor si la noi… Nu iti trebuie multa inteligenta sa citești dar majoru de puscarie nu citeste legi el doar isi da cu părerea…

        1. Stati linistiti la locurili voastre. Se lucreaza. MapN si MAI au incercat sa faca o magarie, au propus niste amendamente, cineva le-a furisat in draft, dar a iesit un scandal monstru.cand lumea fara coada s-a prins ca nu votase asa ceva. Ca sa fie clar. Este vorba despre un proiect de actualizare a pensiilor celor iesiti anterior, pe diferite legi. Noi vom iesi, in continuare, dupa legea actuala 223/2015 modificata prin OUG 57/2015, OUG 59 si republicata. S-au linistit baietii si saptamana viitoare se va rediscuta in comisii. Pentru mine, este ciudat ca iar si din nou, apar nume precum Paul Dobre, Lia Olguta Vasilescu, Ion Mocioalca, Adrian Solomon cu lucraturi in zona unor proiecte care ar defavoriza pensiile militare. Este un fel de deja vu. Contactii asimptomatici ar mai trebui rotiti. Bate la ochi. La ochii cei albastri.

  2. Domnule Dumitrașcu, ce ne puteți spune despre plata ratelor pentru creditele ipotecare??? A rămas ca în tren, ANP-ul se face că uită, iar în unități nimeni nu știe nimic. Armata și Poliția plătesc fără probleme. Numai la noi se întâmplă asta.

      1. Cred că știți situațiile colegilor care au cumpărat case cu terenul aferent. În urmă cu o săptămână ați spus că se vor trimite alte adrese de la ANP în teritoriu

        1. Da. Asa am spus. Intre timp ANP-ul s-a inchis pentru carantina de vreo 2 ori. Treaba e clara inteleg, se deconteaza cladire plus terenul de sub. Nu altceva. Daca aveti o problema punctuala dati0mi un mail si incercam sa gasim o solutie.

        2. Daca nu are impact buetar, daca primesc aceiasi suma care o primeam si ptr. chirie nu inteleg care este problema?
          tot sistemul de aparare deconteaza si pt. case, ai nostri emit instructiuni si puncte de vedere impotriva angajatului.
          nu mai dati raspunsul acela : casa si terenul separat ca nu suntem idioti….NU SE POATE!
          In orice localitate fiecarei proprietati ii este atribuit un POT si un CUT in functie de reglementarile si functiunile specifice.
          POT (sau Procentul de Ocupare a Terenului) este raportul dintre suprafata pe care se construieste si suprafata totala a terenului. POT este limitat maximal de prevederile planului urbanistic. POT este completat de CUT (Coeficientul de Utilizare al Terenului), de regimul de aliniere la strada si de regimul de inaltime, formand astfel un ansamblu de valori obligatorii in autorizarea executarii unei constructii, de care trebuie sa tina cont orice proprietar si arhitect si constructor.

          1. E chestiune de lege. Dreptul e la locuinta nu la teren. Am mai explicat. Cititi un pic legea si-o sa va convingeti.

  3. Induceți lumea în eroare…sporul este de PANA LA 25%, nu de 25%…
    Că apoi de aceea sar colegii in sus, că le-a spus lor sindicatul că majorarea este de 25%, chiar daca sunt la un click distanta ptr a se documenta…

  4. De fiecare data cand se cer solutii, sau rezolvarea unor probleme la ANP, apare covidul si nu se mai poate tine nicio comisie.

    1. N-am prea avut pandemii pana anul asta, dar in ultima vreme se intampla.

Comments are closed.

Skip to content