ANP, planul de măsuri anti-coronavirus actualizat
penitenciar

ANP, planul de măsuri anti-coronavirus actualizat

ANP actualizează Planul de măsuri pentru prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus pe fondul apariției unui număr din ce în ce mai mare de infectări în rândul polițiștilor de penitenciare.

Decizia 517/28.07.2020 privind completarea planului de masuri pentru prevenirea coronavirusului
Decizia 517/28.07.2020 privind completarea planului de masuri pentru prevenirea coronavirusului

În context

https://www.fsanp.com//2020/07/24/anp-doua-cazuri-de-coronavirus-la-aparatul-central/

https://www.fsanp.com//2020/07/19/anp-noi-masuri-pentru-prevenirea-raspandirii-epidemiei-de-coronavirus/

https://www.fsanp.com//2020/06/26/anp-despre-festivitati-in-vremea-coronavirusului/

8 thoughts on “ANP, planul de măsuri anti-coronavirus actualizat

  1. Ar trebui sa intram in analele lui Gaga sau Dorel. Pai cum vine asta, seful de tura e platit sa masoare temperaturili ?Adica … la toti cei din sectorul de detinere,gen sefi de sectie,sef regim si…. directorii,cand tin audientele.Tibi a uitat de detinuti….

  2. Mai aveți puțin și trimiteti șeful de tură sa bage marfa la chioșcul deținuților… Vai de noi…

    1. Nu le mai da idei că se trezește un “specialist” să propună ceva legat și de chiosc.

  3. Șeful de tură este contact cu toate cadrele dintr-un schimb și cu cei din conducere. Dacă apare un caz confirmat să vezi atunci contați carantinați.

  4. seful de tura are cele mai multe responsabilitati.O parere personala,sefii de sectii freaca la rece.Supraveghetorii le scriu cererile,le indosariaza,de multe ori tin raportul cu hotii,deoarece acesti sefi de sectie nu stau unde ar trebui sa stea

  5. Șefii de tura au cele mai multe atribuții, totodata sunt văzuți de conducere cu mare invidie datorită salariului .seful de tura nu beneficiaza niciodată de 50% ca are salariu mare . Parca 50% ar trebui acordat numai la cei care au salariu mic. Mai repede beneficiaza un împuternicit de 50 % . nimeni nu spune ca șeful de tura petrece Paștele și revelionul cu Hoții, nimeni nu spune ca șeful de tura duce pușcăria in cârca in week end, etc . In perioada Martie, Aprilie, mai când schimburile au lucrat ca sclavii au beneficiat de 50% tot șmecherii și piloși .

Comments are closed.

Skip to content