Decizie ANP Probe de concurs penitenciare (MOf 783bis-2020)
sindicat

Decizia privind probele de concurs cu caracter eliminatoriu, publicată în Monitorul Oficial

Anexele la Decizia Directorului general al ANP (534/2020) privind aprobarea metodologiei de desfășurare a probelor de concurs cu caracter eliminatoriu pentru ocuparea posturilor vacante de polițist de penitenciar din sistemul administrației penitenciare a fost publicată în Monitorul Oficial.

Decizie ANP Probe de concurs penitenciare (MOf 783bis-2020)
Decizie ANP Probe de concurs penitenciare (MOf 783bis-2020)

În context

https://www.fsanp.com//2020/08/28/decizia-privind-organizarea-probelor-de-concurs-publicata-in-monitorul-oficial/

https://www.fsanp.com//2020/08/09/anp-metodologiile-de-desfasurare-a-probelor-de-concurs-in-consultare/

https://www.fsanp.com//2020/08/08/omj-3065-2020-privind-concursurile-pentru-posturile-vacante-din-penitenciare-publicat/

15 thoughts on “Decizia privind probele de concurs cu caracter eliminatoriu, publicată în Monitorul Oficial

  1. se aude ceva Dl presedinte legat de inceperea concursurilor? se incerca o derogare sa putem incepe ? multumesc

    1. Cel mai probabil dupa ridicarea starii de alerta ori a interdictiei de a organiza concursuri de incadrare directa in perioada asta.

      1. Păi deja s-a anunțat că în septembrie va fi reprelungită,așa că dacă așteptăm ridicarea stării de alertă….

  2. Buna ziua! Măcar exista vreun demers in vederea obținerii unei derogări sau a ridicării interdictiei de a se desfasura concursuri la nivel ANP? Sau in realitate depindem doar de ridicarea stării de alerta? Sa stim daca mai avem așteptări de la 2020 sau nu. Multumesc!

    1. ANP a prevazut bani in buget pentru concursuri din sursa exterioara, dar depindem de ridicarea starii de alerta. Pentru aceasta perioada sunt incadrarile temporare.

          1. :))) atunci e bun,eu văd cum ține domnul Orban cu dinții de concursuri și starea de alertă…și atunci dacă nu se încearcă o derogare,cam e clară treabă…dar dacă se încearcă câte ceva,atunci mai sperăm măcar….O seara buna va doresc,și mulțumim.

          2. Noi incercam multe (salarizare, concursuri, conditii de munca, etc). Nu intotdeauna pe directia pe care aveti dumneavoastra un interes. Unele reuesc altele, nu. N-are nimeni monopolul reusitei si nici piatra magica a descalcirii tuturor misterelor guvernamentale.

            Dar, puteti oricand sa dati o mana de ajutor si sa faceti ceea ce nu se face sau sa incercati ceea ce nu se incearca. Poate de aici sare derogarea permanenta, desi avem deja derogarea angajarilor temporare.

            Greu de crezut ca Guvernul va da drumul la angajari masive in plina criza si ca va face derogari pe care le vor cere toti pentru motive la fel de justificate ca si noi cu puscariile noastre. Dar, cine stie?! Poate reusiti?!

          3. Și atunci ,se aprobă un buget pentru 2020 unde sunt și 1400 locuri ,încadrare din sursă externă, doar pentru a da bine?Întreb și eu….

          4. Banuiesc ca va referiti la propunerea ANP pentru proiectul de rectificare a bugetului nu la buget aprobat pe 2020. E cu totul altceva. Asta ar fi nevoie. Ramane de vazut daca se aproba si daca starea de alerta ne si lasa sa facem concursurile pe sfarsit de an si in viteza.

          5. Dacă așa stă treabă…putem să ne luăm gândul de la concursuri anul acesta….și starea de alertă să stăm liniștiți ,că vom fi ultima țară din lume la care îi se va ridica starea de alertă și aia cine știe când….

          6. Nu incerc sa va conving sa fiti optimist sau sa va pregatiti pentru aceste concursuri oricand vor fi ele. Decizia va apartine. Important e ca ANP sa fie pregatit si cand se va putea sa le organizeze sa o faca.

Comments are closed.

Skip to content