Penitenciarul Tmișoara, fără bărbi
sindicat

Penitenciarul Timișoara, ceva COVID dar fără bărbi

Știm deja că unii colegi – directori de penitenciare au porniri autoritare. Nicio surpriză. Partea proastă e că se întâmplă să fie o coincidență între lipsa de respect față de colegii-subordonați și tot felul de încercări comunistoide.

Pe scurt, dacă lucrați la Penitenciarul Timișoara pe lângă nesperatul prilej de a fi în epicentrul epidemiei penitenciare de coronavirus cu un director care cere ANP instrucțiuni privind sesizarea Parchetului împotriva colegilor-subordonați în cazul în care se îmbolnăvesc deținuți, nu veți putea putea purta barbă, de exemplu. De parcă le rezolvasem pe toate în penitenciare și bărbile mai rămăseseră problemă.

ART. 106 - ROF Penitenciar Timisoara
ART. 106 – ROF Penitenciar Timisoara

Sigur, există limite ale decenței care trebuie respectate, dar asta nu presupune să ne întoarcem în timp doar pentru că directorul preferă bărbații – colegi cu barba rasă și îngrijită. Nicio altă aluzie cu exepția celei referitoare la pornirile comunistoide ale întâiului aducător de venituri pentru sistemul penitenciar cu prețul unor subordonați chinuiți.

În context

https://www.fsanp.com//2020/01/25/cat-ne-costa-veniturile-proprii-asta-i-intrebarea/

https://www.fsanp.com//2019/09/01/resursa-umana-teorie-si-practica/

https://www.fsanp.com//2019/07/13/fara-arme-si-in-inferioritate-numerica/

10 thoughts on “Penitenciarul Timișoara, ceva COVID dar fără bărbi

  1. Asta nu e nimic, sa vedeti la penitenciarul din Bucuresti Jilava, intitulat mereu prin placute si acte “Bucuresti Penitenciarul Jilava Bucuresti” care oricum nu este in bucuresti ci in Jilava daca e sa fim carcotasi 😛 acolo doamna director adjunct pe viata isi trateaza subordonatii ca pe servitori si pe cei care ii pica in dizgratie cu racnete si umilinte. Reclamatiile unor colegi nu au induplecato, ba mai mult, ii vaneaza de ani de zile pe cei care au indraznit sa o reclame, pe unii chiar i-a distrus de au plecat din sistem.

    Altii au grija sa se reprofileze in soferi, plimbatori de animale de companie la veterinar, sa ii faca cadouri, etc

  2. Cum!! Alecsev are Covid? Imposibil asa ceva, nu l-au salvat Masonii?😂😂 sau la intrunirile masoneriale la care merge, e picat tot pe sub masa?

    1. Se presupune ca alecsex, fiind un glorios detinator al titlului de doctor, aplica intens cele 2 metode deja brevetate si aprofundate in vasta lui cariera “stiintifica”. Metoda 1 – “Alcoolul este viata si viata e alcool”. Metoda 2 – “Macar eu sa scap”…

      1. Dar pe noi, majoritatea, cine ne apara? Sindicat nu, barba nu, alcool nu, femei nu ( femeile sunt ale lui Alecs si care nu pica la papură e neloiala) bine ca are peste tot sclavi care-i fac menajul acasa, ascund, rezolva, cară totul pentru el, plus ca acum a mai si facut un focar de Covid de rasună Carpatii. Dar nu va recunoaste ca iubitele sale puncte de lucru au virusat 50% din personal si detinuti..incă cauta un vinovat.

        1. Organizati-va si aparati-va. Suntem in 2020. Ne organizam si ne aparam. Nu e suficient sa ne plangem. Nu e usor, dar colegi din alte cateva zeci de penitenciare demonstreaza ca se poate.

  3. Eu am fost destituit din sistem fiindcă nu am dorit sa-l salut pe domnul Iordan Marius. Am înțeles că acum lucrează la ANP la Direcția Tehnologia Informației și Comunicarii.

    1. Ai fost destituit ca ai lipsit si întârziat in mod repetat de la serviciu.Motivele subiective le stii doar tu,cele obiective,restul care te cunosc…

    2. Iordan asta e de la Vaslui, sper ca nu și-a luat-o în cap ca de nu,,, ii scoatem dosarele și l pun cu picioarele pe pământ imediat, avem destui informaticieni care,,,, dacă vor fac pipi pe ai noștri. Aici ca și specialiști vin doar rebuturi.

Comments are closed.

Skip to content