Ședinta sindicate - director general - 09.11.2022. Condiții de muncă, drepturi salariale, testare psihologică, sporuri, împuterniciri și muncă suplimentară
ANP, FSANP, penitenciar, sindicat

12.05.2021 – întâlnire de lucru ANP – SINDICATE

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN invită organizațiile sindicale la a doua întâlnire de lucru (12.05.2021), în care vor fi discutate problemele recurente din sistemul penitenciar.

Dialogul social funcționează

La nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), dialogul social între angajator și sindicate funcționează în parametrii normali. Întâlnirile dintre sindicate și conducerea ANP se organizează o data la 3 (trei) săptămâni, la care se mai adaugă întâlnirile din cadrul Consiliilor de conducere care ar trebui să se organizeze lunar.

Federația Sindicatelor din Adminsitrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) va înainte conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) o listă cu problemele importante și urgente care ar trebui rezolvate.

Membrii de sindicat pot indica probleme

Membrii de sindicat pot indica, în comentarii, probleme importante și urgente care aparțin competenței conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

O parte dintre aceste probleme (în funcție de prioritate) vor fi preluate de către subsemnatul și discutate în cadrul ședinței pentru ca întreaga echipă a domnului director general Dan HALCHIN să găsească soluții de rezolvare.

17 thoughts on “12.05.2021 – întâlnire de lucru ANP – SINDICATE

  1. Când se va face salarizarea la nivelul maxim al coeficienților?! Se tot amână aceasta decizie

    1. MJ trage de timp ca nu are bani. Ministrul nu ”se sinchisește” să convoace Comisia Mixtă de dialog social. A uitat ce spunea când era în opoziție.

  2. Ceva detalii cu privire la concursurile șef tură/ șef secție? De ce nu suntem programați la testarea psihologica? Va mulțumesc

  3. Primul contabil al țării declară că bugetul a fost făcut pe salariile/veniturile in plata la data respectivă, cine depășește bugetul să taie din ceva.Asta era când a fost întrebat de declarația ministrului justiției cu privire la cheltuielile pe primul trimestru la instanțe.

  4. credeti ca reusiti in aceasta sedinta sa transam clar probleme avizelor psihologice si mai ales A VALABILITATII DE 6 LUNI , oricum a fost bataie de joc in sesiunea unica…..

    1. Încercam. Deciziile nu le iau sindicatele. Decizia este la conducerea ANP. Sindicatele vor insista ca aceasta valabilitate a testului psihologic sa aibă un temei legal.

  5. Nu se mai știe nimic de sporul pentru specialist se clasă ?
    Suntem azi- mâine la jumătatea anului !

  6. cei încadrați pe operativ la ultimul concurs de ce trebuie dați la birou?!? E bătaie de joc , va rog sa intrebati in unități…deja sunt date dzu pe această speță…e strigător la cer

  7. Domnule președinte, va rog sa luati in discutie cu dl DG,si interpretarea abuzivă din partea ANP ,prin care nu a fost acordat sporul de 75%,pentru scoala online ,decât pentru cei care sunt ambii părinți în sistem,sau în sistemul național de sănătate. Este un abuz grosolan si nu vreau sa fie trecut cu vederea.Stiu ,implica bani,dar e un drept al meu,stipulat clar în OUG si mai departe în OMJ.Nu vad rostul unei taraganari prin instante.
    Cu respect,

      1. Păi s a tot dezbătut aici.interpretarea ANP referitoare la acest spor anterior datei de 5 dec 2020 este una abuzivă.nu este prezenta in OUG si totuși juriștii ANP au găsit ei ,pe undeva (numai ei stiu)O găselniță. Dnul Dumitrașcu a considerat si dansul la acel moment ca este un abuz si spunea ceva despre acțiuni în instanță. Puteti discuta si cu dânsul. E cel mai în măsură să vă lămurească.
        Suntem foarte multi în sistem care am fost nedreptățiți. Nu stiu daca s au depus plângeri, dar sigur,daca noul DG va fi dispus ,doar sa citească Lg 278/27.11.2020 și OUG147/27.08.2020 se va rezolva.
        Cu stima,

        1. Am mai discutat despre asta. Și părerea subsemnatului este ca și a domnului Dumitrașcu. Singura posibilitate este în instanță. Am discutat la ANP.

Comments are closed.

Skip to content