Munca suplimentară în vizorul directorului general
ANP, penitenciar

Munca suplimentară în vizorul directorului general

Directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, a avertizat că va monitoriza munca suplimentară efectuată de polițiștii de penitenciare.

Abuzatorii de ore suplimentare sub lupă

În cadrul consiliului de conducere, directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan HALCHIN, a atras atenția că va monitoriza personal cazurile în care anumiți polițiștii de penitenciare abuzează de munca suplimentară pentru a-și majora nejustificat veniturile salariale.

Situația orelor suplimentare din penitenciare…

Până la aceasta data, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) nu are o situație clară a modului în care au fost efectuate orele suplimentare în unitățile subordonate, întrucât datele primite din penitenciare nu au fost încă corelate.

Din abuz în abuz?!

Organizațiile sindicale vor fi atente la modul în care Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) și unitățile subordonate sancționează abuzul de ore suplimentare, deoarece, nu de puține ori, ne-am confruntat cu situațiile în care angajatorii (directorii de penitenciare) au căzut în latura cealaltă și nu au mai acordat deloc ore suplimentare, deși situația o impunea.

14 thoughts on “Munca suplimentară în vizorul directorului general

  1. Ori,mai sunt pnt în care niciodată nu s au platit asa ceva ,si in momentul de față încă sunt de acordat CO pe anul 2020.

    1. Ce facem cu cei care au pensii babane in urma pontării preferențiale și mai ales ore suplimentare în plata? Practic prin anumite manevre in cârdășie cu șefii, au decis cuantumul pensiei

  2. E cazul de la Craiova unde conducerea nu a cordat ore suplimentare decât la apropiații lor care au fost in prag de pensionare in schimb celorlalți le acorda libere ( recuperare ) in condițiile in care sunt concedii restante din 2019 iar pe 2020 majoritatea au condicile intacte .
    Sa dea bine la Anp au acordat recuperări și oamenii și-au pierdut concediile suplimentare .
    Când a fost nevoie, in timpul stării de urgentă și cand sa lucrat in programul acela infernal, conducerea a băgat forțat personalului zile de concediu sa facă fondul de timp .

  3. Ne supărăm dacă facem muncă suplimentară…. da’ ne supărăm și dacă nu facem!!!
    Stelian ce să mai înțeleagă?
    Îl băgarăm total în ceață(de parcă n-ar fi fost deja😀…)!

    1. Stelian tre’ sa inteleaga ce este de inteles.
      1.Dispozitivul de paza ,precum și cel de supraveghere si escortare nu trebuie să fie “diluat” ,numai pentru a da bine la București și a nu produce ore suplimentare.
      2.in primul rand trebuiesc acordate concediile de odihnă, conform planificării legale făcute în ultimul semestru al anului precedent.
      3.trebuiesc avute în vedere si probleme medicale ce pot aparea in randul personalului.
      4.daca cele prezentate mai sus nu pot fi acoperite atunci se trece la plata orelor suplimentare.
      Mai simplu de atât nu cred ca poate fi explicat.

  4. Ferească Dumnezeu sa se uite pe la P. Codlea unde pentru agenți se plătesc câte 1,3..pana în 15 orisoare suplimentare, dar pt unii șefi se găsesc și se aduna chiar și peste 90 de orisoare…

  5. Intrebat la intrarea la sedinta , de la ministerul muncii cred,despre pensiile magistratilor , ministrul a declarat ca mai sunt si alte categorii mai numerose care au alt mod de calcul a pensiilor.Deci…..parerea mea e ca suntem cam singuri.

  6. Noi concursuri postate, fraierii cei multi blocati 6 luni de macelul celebrului serviciu corupt.

  7. Cms.Brailoiu Dan de la penit.Miercurea Ciuc care nu a luat 6 luni ,o recuperare s-au o zi de c.o si a m-ai avut si 5 la suta ptr.comisiile de disciplina ptr.banalitati si vanatoare de agenti si acut iese la pensie cu o pensie babana,si asta se poate verifica

  8. Dl Director adjunct, Brăiloiu de la Penitenciarul Miercurea Ciuc, care nu a dat un examen în viața lui și care a hărțuit femei toată cariera, iese l-a pensie cu pensie nesimțită după ce a hărțuit agenți și care a lăsat sa faca ore suplimentare doar preferații lui, cu el cum rămâne?

  9. Cu pensia nesimțită a D-lui Brăiloiu Dan Adrian de la Miercurea Ciuc cum rămâne, cu limbajul lui de mahala și hărțuire continuă a agenților cum rămâne, monitorizează Dl Director General?

    1. Va fi un fericit pensionar cu o pensie mare. Așa va rămâne. Chestiile astea trebuiau dezvăluite la timpul potrivit, nu acum când nu se mai poate lua nicio măsură.

      1. De verificat și la inegalabilul Buziaș, avem și în activitate asemenea specimene, care și-au rezolvat pensia cu zeci de ore suplimentare în fiecare lună (și nu în pază)!
        …și munca de weekend, unora la priește cam des (și nu în pază)!

Comments are closed.

Skip to content