Dialog și colaborare pentru eliminarea disfuncționalităților din Poliția Penitenciară, nu descentralizare și ierarhizare între penitenciare. De ce s-a deprofesionalizat ANP?
ANP, penitenciar

Posturi – sesiune I – mutare la cerere – ofițeri

CLICK AICI! pentru a accesa situația posturilor vacante de ofițeri care fac obiectul sesiunii de mutare, la cerere, a polițiștilor de penitenciare definitivi din sistemul administrației penitenciare.

Sfârșitul lunii IUNIE – finalizarea procedurii

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a adus la cunoștința organizațiilor sindicale că la sfârșitul lunii Iunie etapa de mutare la cerere a polițiștilor de penitenciare (ofițeri) se va încheia. Teoretic, toți ofițerii vor fi mutați efectiv până la data de 1 iulie.

Urmează procedura pentru agenți

Așa cum am mai spus într=un articol precedent, procedura de mutare la cerere a agenților din unitățile penitenciare va începe la începutul lunii Iunie.

8 thoughts on “Posturi – sesiune I – mutare la cerere – ofițeri

  1. Buna ziua.daca ma aflu in concediu medical pot sa depun cerere pt transfer in alta unitate ?

  2. Buna ziua. Care este procedura exacta pentru mutare?? Trebuie sa astept sa vad daca au locuri disponibile unitatea unde doresc sa ma mut??

  3. Buna ziua! Daca sunt in concediu de crestere a copilului pot depune cerere de mutare fara sa imi intrerup concediul?

  4. Buna ziua. Daca am 1 an de la incadrare,am sanse sa imi fie aprobata mutarea,daca ambele unitati imi dau aviz pozitiv??

Comments are closed.

Skip to content