Directorii, directorii adjuncți și polițiștii de penitenciare din Aparatul Central care au primit majorarea salarială de 50% pe trimestrul I și al II-lea.
ANP, penitenciar, sindicat

Majorarea de 50% pentru directori și directorii adjuncți

Mâine, 26.05.2021, la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), va avea loc ședința de consiliu de conducere, unde se vor analiza propunerile pentru acordarea majorării de 50% directorilor și directorilor adjuncți din unitățile penitenciare. 

Prima ședință de 50% condusă de actualul director general

Mâine, va fi prima ședință de consiliu de conducere în care actualul director general va decide modul în care va acorda această majorare directorilor și directorilor adjuncți din unitățile penitenciare.

Fiind prima ședința pe acest subiect, avem convingerea că toți participanții vor analiza abordarea directorului general Dan HALCHIN. Sperăm că de această dată nu se va pune accentul pe justificarea ”Nu a avut probeleme.” pentru a acorda celor merituoși majorarea salarială de până la 50% din salariu.

Abordarea directorului general se va transmite directorilor de unitate

Transparența, obiectivitatea și consultarea cu organizațiile sindicale sunt trei valori care ar trebui respectate în cadrul ședinței din data de 26.05.2021. Aceste valori se vor transmite indubitabil directorilor unităților penitenciare.

5 thoughts on “Majorarea de 50% pentru directori și directorii adjuncți

  1. Propunerile, in ceea ce-i priveste pe directori, cine le face? Ei se propun unii pe altii? Cei mari pe adjuncti si invers? Asa, ca sa stim si noi…..

  2. Ședința este in 25 sau in 26 mai ?
    In partea de început a articolului apare data 26 mai ptr că pe final să faceți referire la ședința din 25 mai …

  3. Sunt secrete acele majorări de 50%?
    Sau nu trebuie să știm ce și cui a fost acordat?
    La ANP nu exista transparenta?
    CA IN UNITATI ESTE OBLIGATORIE AFISAREA CASTIGATORILOR…

Comments are closed.

Skip to content