La mulți ani, polițiști de penitenciare!
ANP, FSANP, justitie, penitenciar, sindicat

La mulți ani, polițiști de penitenciare!

La mulți ani, polițiștii de penitenciare! – vă urează Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP).

Dan BARNA, Stelian ION și Dan HALCHIN

Aceleași urări au fost transmise si de viceprim-ministrul Dan BARNA, ministrul justiției Stelian ION, directorul general Dan HALCHIN cu ocazia zilei de 29 Iunie (ziua penitenciarelor).

Câteva impresii ale participantului FSANP la festivitate

Din partea FSANP, la festivitatea de ieri, a participat domnul vicepreședinte Viorel VOICU care ne-a transmis câteva impresii:

“Am participat, în format de videoconferință, la ședința festivă, dedicată zilei de 29 iunie, ziua Polițiștilor de Penitenciare, cu participarea ministrului justiției dl Stelian Ion, afitrion al acestui eveniment fiind directorul general al A.N.P. dl Dan Halchin.
Festivitatea a început cu intonarea imnului național, urmată de mesajul vicepremierului dl Dan Barna și a Patriarhiei Romane transmis de parintele Ieronim, vicar patriarhal.
Mesajul dl director general Dan Halchin echilibrat, motivator, caracterizând real rolul si importanța noastră sitemică.
“Cuvintele transmise în nume personal cât și al conducerii A.N.P. Anul 2021 a rămas un an cu multe provocari, restricțiile ne afectează încă viața, suntem într-un plin proces al schimbului de generații, iar angajamentele privind modernizarea sistemului penitenciar sunt foarte ambițioase. La toate aceste provocări polițiștii de penitenciare trebuie sa răspundă cu profesionalism..”
După mesajul adresat de către ministrul justiției dl. Stelian Ion, DG al ANP Dan Halchin transmite mesajul de felicitare catre toți polițiștii din sistemul penitenciar.
Un eveniment bine organizat, ținând cont de situația pandemică (videoconferință), motivațional și bine structurat.”

7 thoughts on “La mulți ani, polițiști de penitenciare!

  1. de ziua noastra, nu credeti ca ar fi bun un proiect similar?

    Cu un master, devii polițist! Schimbare radicală în legislație, pregătită de Ministerul de Interne!
    Eugen Dinu, redactor 29.06.2021
    INSTANT ARTICLES
    Se pregătește o schimbare radicală în legislație! Potrivit unui proiect de Ordonanță de Urgență, pus în dezbatere publică, absolvenții oricărui program de master din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” vor deveni subinspectori de poliție, fără ca aceștia să fi terminat anterior un alt program de studii în cadrul instituțiilor care aparțin de Ministerul de Interne. Menționăm că proiectul de OUG nu se aplică momentan și că, pentru a intra în vigoare, trebuie să fie adoptat de Guvern și publicat în Monitorul Oficial.

    Conform noului proiect de OUG, oricine va finaliza cursurile de master profesional organizate de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, va fi încadrat ca subinspector de poliție.

  2. Am impresia că unii sunt ca hoții. Au regrete că sunt vaccinați și nu au beneficii. Ce să spui… sunt milițieni.

Comments are closed.

Skip to content