08.11 - 10.11.2022 - Convocarea directorilor adjuncti pe pază. Semnalați problemele din sectorul operativ!
FSANP, penitenciar, sindicat

ANP a alocat fonduri Penitenciarului Satu Mare pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Rămâne de văzut când și cum se vor cheltui.

Administrația Națională  a Penitenciarelor (ANP) a alocat fonduri pentru îmbunătățirea condițiilor din Penitenciarul Satu Mare, astfel: 40.000 lei pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă ale polițiștilor de penitenciare, 25.000 pentru îmbunătățirea condițiilor de detenție și 100.000 pentru pentru alte lucrări de reparații curente care pot fi utilizați inclusiv pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă ale angajaților. Important este ca aceste fonduri să fie bugetate la începutul trimestrului IV, astfel încât penitenciarul să aibă timpul necesar pentru a le cheltui.

FSANP și Sindicatul Someș Satu Mare cu lupa pe condițiile de muncă

În acest an Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) și Sindicatul Someș Satu Mare a identificat o serie de disfuncționalități în ceea ce privește condițiile de muncă ale polițiștilor de penitenciare din unitatea penitenciară anterior menționată. Domnul vicepreședinte al FSANP, Alin POP, va monitoriza modul de îmbunătățire a condițiilor de muncă ale polițiștilor de penitenciare din Penitenciarul Satu Mare.

Și alte penitenciare intră în atenția FSANP pe condiții de muncă

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) va urmări modul de cheltuire a fondurilor destinate îmbunătățirii condițiilor de muncă și în alte unități penitenciare unde situația impune investiții în acest domeniu. Polițiștii de penitenciare care consideră că lucrează în condiții de muncă improprii sunt rugați să posteze în comentarii locul de muncă care necesită investiții urgente.

5 thoughts on “ANP a alocat fonduri Penitenciarului Satu Mare pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Rămâne de văzut când și cum se vor cheltui.

  1. Am tot respectul cuvenit pentru dumneavoastră. Sunt în rezervă dar vă urmăresc frecvent. Vă mulțumesc în numele colegilor în activitate pentru interesul pe care îl manifestați față de polițiștii de penitenciare. Cu stimă și respect Big.

Comments are closed.

Skip to content