Politicienii și-au majorat lefurile cu un salariu de polițist. Aplaudați dezamăgiți și nu reacționați, amărăștenilor!
FSANP, sindicat

Politicienii și-au majorat lefurile cu un salariu de polițist. Aplaudați dezamăgiți și nu reacționați, amărăștenilor!

Politicienii (parlamentarii, miniștrii, primarii, consilierii județeni) și-au majorat veniturile cu o sumă echivalentă cu salariul unui polițist, militar, polițist de penitenciare (aproximativ 3000-4000 de lei), în timp ce amărăștenii au primit în medie 200 de lei la salariu în luna august. În traducere liberă: Și-au crescut lefurile că așa a vrut ștanga lor, trasă prin praful din ochii angajaților din instituțiile de forță ale României. Ticăloșii PSDNL au mai arătat încă o dată cât de cinici și batjocoritori pot fi față de amărăștenii din Poliție, Armată, Penitenciare, Jandarmerie, Pompieri, SRI, STS, SPP, SIE etc.

Reluăm protestele sau ne văităm ca virginele înainte de noaptea nunții?!

Aș putea să spun că actualul guvern este format din ticăloși fățarnici, însă nu mă lasă deontologia sindicală. A fost nevoie să treacă 30 de ani de la moartea lui Ceaușescu, ca o clică de umanoizi să-și bată joc de tot ce înseamnă apărare, ordine publică și securitate națională, iar eu, tu și alții ca mine să asistăm aproape neputincioși la degradarea statului român. Ce ne rămâne?! Ieșim peste ei sau ne plângem clișeic pe internet, ocărindu-i?!

În scurt timp fie murim de foame, fie de boală. De sărăcie nu o să ne permitem…

Așa-zișii politicieni și-au arătat fețele adevărate. În scurt timp o să constatați și o să vă văitați că facturile la gaz și la electricitate vă vor determina fie să muriți de foame, fie de boală. O să constatați că nici de medicamente nu o să mai aveți bani. Așa vă trebuie! De sărăcie nu o să muriți pentru că nu vă permiteți. Ăștia au scumpit și moartea.

Unitate și revoltă legală!

Vă întrebați acum: “Ce putem face?” Răspunsul e simplu, însă nouă ne este greu, pentru că sărăcia ne-a constrâns la adaptare și lamentare cronică. În loc să PROTESTĂM, să BLOCĂM ACTIVITĂȚILE și să MERGEM PESTE EI, noi ne lamentăm în clișee de tipul: “Ne merităm soarta! Numai în România se poate întâmpla așa ceva!” NU, DRAGI COLEGI! Nu numai la români e groaznic, însă alții protestează până cad guvernele. Lașitate, lipsa de reacție și indolența nu vă plătesc facturile, nu vă oferă copiilor voștri un viitor. SOLUȚIA: UNITATE și REVOLTĂ LEGALĂ!

12 thoughts on “Politicienii și-au majorat lefurile cu un salariu de polițist. Aplaudați dezamăgiți și nu reacționați, amărăștenilor!

  1. Proteste peste proteste , în număr mare , o acțiune de amploare ar schimba lucrurile !!! Dar nu există implicare din partea sindicatului

  2. Din fiecare penitenciar sa vina doar 10% și să păstrăm câteva zile protestele , sa continuam cu ce s a început la Vaslui și așa mai departe

  3. Din fiecare penitenciar sa vina doar 10% și să păstrăm câteva zile protestele , sa continuam cu ce s a început la Vaslui în toate penitenciarele și așa mai departe , e bătaie de joc !!

  4. Incearca să-și motiveze oamenii din teritoriu că sa le furnizeze voturi și asta pentru că romanu’ e ca gupii.Uita de la un perete la altul, adică până la alegeri uita că sunt doar carne de tun. Eventual le mai aruncă încă 100 de lei.

  5. Începeți protestele imediat.Vor ca legea bugetului să fie gata in octombrie.Incepeti acum pentru a mai lua o eventuală mărire în ianuarie.Succes!

  6. Aud că tristețe că majorarea ptr pensionari in 2023 ar fi de 5.1 …inflația pe 2021…suportam…dar în 2024,..vom avea 15 %…mă mir

    1. Stai sa nu ai și alte surprize la cum trag unii militari, care nu au văzut frontul, să facă pensiile.

Comments are closed.

Skip to content