Creșterea prețurilor: cu 70% gazele naturale, cu 30% benzina, pâinea a sărit de 2 lei. Accepți golirea buzunarului tau?! 
FSANP

Creșterea prețurilor: cu 70% gazele naturale, cu 30% benzina, pâinea a sărit de 2 lei. Accepți golirea buzunarului tau?! 

Creșterea prețurilor determină indirect micșorarea salariului românilor. De la o lună la alta polițiștii, militarii și polițiștii de penitenciare observă creșterea prețurilor. Prețurile au crescut: cu 70% la gaze naturale, cu 30% la benzină, iar pâinea a sărit de 2 lei. Și românii acceptă… Indiferența costă, iar prețul tăcerii de azi, îl vei plăti mâine. Când va ajunge cuțitul la os sau bocancul politicienilor pe gâtul tău, vei regreta scuzele neparticipării tale la protestele sindicatelor. 

Sindicatele te cheamă la protest!

C. N. S. Cartel ALFA te cheamă la protest în fața Guvernului. Nu lăsa sărăcia, frigul și întunericul să îți între în măduva oaselor! Dacă nu ești ignorant, dacă vrei ca al tău cuvant să conteze, dacă vrei ca viața ta sa se schimbe în bine, VINO LA PROTEST, în data de 20.10.2022! C. N. S. Cartel ALFA îți oferă posibilitatea sa contezi in fața Guvernului României. 

Supraviețuim, nu trăim.

Costurile de trai au crescut, astfel încât majoritatea romanilor nu își mai permit să trăiască, ci sa supraviețuiască. Dacă tu nu te implici acum să tragi un semnal de alarmă clasei politice că drumul pe care l-au ales este în dezavantajul românilor, iarna aceasta vei trăi în sărăcie, în frig și-n întuneric. Joi, 20.10.2022 și în următoarele date de protest, vei avea ocazia să schimbi, împreuna cu alți români, ce mai poate fi schimbat.

Prețuri…

Au crescut costurile: zahărul cu 50%, uleiul cu 47%, transportul public cu 21%, cartofii cu 42%; făina cu 33%; mălaiul cu 32%; ouă cu 15%; carnea cu 15%; lactatele cu 15%. Te complaci în situația asta sau PROTESTEZI?

4 thoughts on “Creșterea prețurilor: cu 70% gazele naturale, cu 30% benzina, pâinea a sărit de 2 lei. Accepți golirea buzunarului tau?! 

  1. Fata de 2020 prețul gazelor naturale a crescut cu 1500%, iar prețul curentului electric cu 750 %.
    Asemenea ABSURDITĂȚI NUMAI IN CAPITALISM SUNT POSIBILE pentru că guvernele statelor occidentale sunt in slujba bogaților lumii, ajutandu-i să jefuiască majoritatea oamenilor pentru a se îmbogăți și mai mult și să distrugă natura și bunăstarea tuturor.

  2. Cu 2 lei acum îți cumperi un covrig pt pâine trebuie să bagi mai adânc mâna în buzunar,s-au scumpit toate cu 20-30%,in medie.Iar prețurile continuă să crească.

Comments are closed.

Skip to content