Se anunță pichetarea Palatului Cotroceni, a partidelor PNL și PSD, dar și blocarea penitenciarelor. Spor 30% (Bayraktar) și spor 12,5% (Anticorupție) pentru polițiștii de penitenciare.
ANP, penitenciar, sindicat

Penitenciarele s-au blocat! Este începutul. Să vină politicienii să-și păzească deținuții!

În dimineață zilei de 31.05.2023, penitenciarele s-au blocat. Polițiștii de penitenciare refuză să mai între în serviciu din cauza modificării condițiilor de pensionare. Lipsa predictibilității în ceea ce privește pensionarea, salarizarea, cariera polițiștilor de penitenciare a condus la blocarea poliției penitenciare. Iată imaginile!

6 thoughts on “Penitenciarele s-au blocat! Este începutul. Să vină politicienii să-și păzească deținuții!

  1. Bravo! Felicitări Craiova! Dacă suntem uniți în acțiune vom câștiga cu siguranță!

  2. Astia de la Timisoara nu protesteaza? La ei e totul bine? Sau poate le este frica de alexei ca vine si le da bataita….. Tot asa ati ramas, fara cojones si aplecati cu motarca pregatita de penetrare!

  3. Prin renuntarea la forma initiala a proiectului de modificare, cel cu efecte la pensie incepand din 2030, si introducerea modificarii cu luna si anul nasterii, toti cei nascuti dupa 75 ies la pensie la 52 de ani.Etapizarea practic a picat, era praf in ochi oricum.

  4. Unii sindicalisti, galbeni la fata, din nou fac joc de glezna. Se fac ca nu inteleg miza modificarilor la pensie, partea cu luna si anul nasterii introduse pe ascuns ii depsaseste complet, cineva ar trebui sa le deseneze ca sa inteleaga ca prima formula lansata pe piata, cu 2030 efecte pensionare era praf in ochi, special aruncata la deruta. Ei au primit promisiunea cresterii salariilor si considera ca oricum din datele demografice rezulta ca membri lor mai au mult pana la pensie. Nasu’ si finu’ se stie… circula datele de la stanga la dreapta si invers cu viteza luminii.

Comments are closed.

Skip to content